33

[imageframe lightbox=“no“ lightbox_image=““ style_type=“none“ bordercolor=““ bordersize=“0px“ borderradius=“0″ stylecolor=““ align=“none“ link=““ linktarget=“_self“ animation_type=“0″ animation_direction=“down“ animation_speed=“0.1″ class=““ id=““]
[/imageframe]На 33. Това трябва да е средата! Тогава, когато имам достатъчно време да преценя какво е било. Но и още ми остава време да измисля, къде искам да стигна. Едно прекрасно състояние на безтегловност. Вече съм прекалено стара да гоня вятърните химери на щурите идеи, които бомбардират мозъка ми. Но същевременно съм способна да яхна лудостта си и да галопирам към неизвестното.

И така: Реших, че 33 е точната възраст да започна мой уеб сайт. Къде ще ме отведе това начинание самата аз не знам. Както винаги не гоня резултата, а пътуването. Прав ще излезе късмета ми от новогодишната баница, че „никоя цена не е достатъчно висока за едно ново усещане”. Келнер? Плащам. А за десерт искам от всичко по много.

4 коментара

 1. Даниела 13/05/2015 at 21:30 - Reply

  Мила Юлка, точно тук е мястото да ти пожелая попътен вятър със сайт, със фотки, с разходки, с лодки и без лодки. Желая ти вечно пролетно зелено, като това по пътя към хижа българка, и ароматно, като вечните чеснови полета.

  P.S. ето и първата препоръка към блога ти, направи възможно към коментара да се закача снимка

  • Юлия Димова 19/05/2015 at 16:33 - Reply

   Това е много добра препоръка, ще се постарая да изпълня.

 2. Роза Николова Антонова 14/05/2015 at 07:03 - Reply

  Мило момиче на 33,нека това твое пътуване е интересно,екзотично ,изпълнено с много емоции. Защо да няма и резултат ,един успешно покорен връх?Само Бог може да определи ,дали 33 е средата.Аз ти пожелавам това да е 1/3,а останалите 2/3 да са творчески и яхнала лудостта си да достигнеш този пожелан от мене връх!Човек е голям,колкото са големи мечтите му!Мечтай и постигай !!!Напред и нагоре!Бог с Теб!

 3. Marin Marinov 14/05/2015 at 21:15 - Reply

  Успех в новото начинание. Днес прочетох есето ти за Ахтопол. Великолепно е. Имаш дарба в писането. Рядко ми се случва да изчета всичко на един дъх, като през цялото време задържаш интереса на читателя. А относно „средата на пътуването“ – мисля си, че си все още някъде в първата третина….

Leave A Comment

последни публикации